Van Beusichem makelaars- en assurantiekantoor - Tiel
Vorige | Volgende

Markt 12 TIEL

Vraagprijs € 470.000 k.k.

Huurprijs € 28.000 per jaar

Neem contact met ons op

0344-621000

info@vanbeusichem.nl

Omschrijving

Een bijzonder winkel/woonpand op een toplocatie in het centrum van Tiel. Dit pand aan de Markt in Tiel biedt de prachtige mogelijkheid om een winkel of horecagelegenheid te combineren met een woning. De Markt is letterlijk en figuurlijk het levendige middelpunt van deze mooie stad aan de Waal. Aan de Markt liggen diverse modezaken en horecagelegenheden die sinds mensenheugenis een begrip zijn in de...

Kenmerken

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkel met woonruimte
Nevenbestemming
Horeca
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Beschikbaar
Opp winkelruimte
219 m²
Opp horeca
80 m²

Omschrijving

Een bijzonder winkel/woonpand op een toplocatie in het centrum van Tiel. Dit pand aan de Markt in Tiel biedt de prachtige mogelijkheid om een winkel of horecagelegenheid te combineren met een woning. De Markt is letterlijk en figuurlijk het levendige middelpunt van deze mooie stad aan de Waal. Aan de Markt liggen diverse modezaken en horecagelegenheden die sinds mensenheugenis een begrip zijn in de stad Tiel. Verder kijkt het boegbeeld van de stad Tiel, "Flipje", al jaren toe op dit mooie Marktplein.
Velen zullen het niet opmerken, maar dit pand is een prachtig voorbeeld van de wederopbouwarchitectuur uit de jaren 50. De nieuwe eigenaar van dit pand mag dan ook van geluk spreken dat zich zo'n unieke mogelijkheid voordoet om hier een eigen onderneming te starten of te gaan wonen. In 2017 opent een nieuwe parkeergarage aan de Westluidense poort en daarmee zal dit winkelpand direct aan de looproute van de binnenstad naar de parkeergarage liggen.

Momenteel is in dit pand schoenenzaak Winants gevestigd (nog zo'n begrip in de stad Tiel). De winkelruimte op de begane grond is 87 m² groot en verdeeld over een verkoopoppervlak, magazijnruimte en pantry. In de winkelruimte is een trap aanwezig waardoor het eventueel mogelijk is om de verdieping bij de winkelruimte te betrekken. Fraai is de aan de voorzijde uitstekende luifel die een aantrekkende werking lijkt te hebben.

De bovenverdiepingen doen geen dienst meer als woning, maar zijn nog steeds uiterst geschikt hiervoor. Deze zijn momenteel in gebruik als opslag/magazijn. De realisatie van meerdere appartementen op deze verdiepingen behoort ook tot de mogelijkheden. De oppervlakte van de bovengelegen ruimte is 124 m², exclusief de dakterrassen. De dakterrassen liggen op het westen en zijn zodoende zonovergoten.

Dit fraaie winkel/woonpand wordt aangeboden voor een vraagprijs van €485.000,- k.k., maar is eventueel ook te huur voor een huurprijs van €28.000,- per jaar.

Bestemmingsomschrijving:
Op de begane grond en de verdieping(en) bestemd voor detailhandel, dienstverlening en horeca van categorie 1. Uitsluitend op de verdieping(en), voor wonen, de uitoefening van aan-huis-verbonden-beroep, bed&breakfast, met een maximum van 2 kamers en 5 bedden per woning.

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
BTW belast
nee

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkel met woonruimte
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Opp winkelruimte
219 m²
Opp horeca
80 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
TIEL
Sectie
E
Perceel
3673
Oppervlakte
102 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's

Kaart Markt 12 TIEL

naar Markt 12 TIEL
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand