Van Beusichem makelaars- en assurantiekantoor - Tiel
Vorige | Volgende
Verkocht

Weerstraat 17 TIEL

Dit bedrijfsobject is onlangs door ons verkocht

Neem contact met ons op

0344-621000

info@vanbeusichem.nl

Omschrijving

Dit woon/winkelpand is gelegen aan het begin van de Weerstraat, nabij de Markt waar o.a. de HEMA is gevestigd. Deze bijzondere winkelstraat kenmerkt zich door een gevarieerd aanbod aan boetiekjes en winkels. De Weerstraat ligt op de route van de hoofdwinkelstraat naar belangrijke parkeergelegenheden zoals Waalkade en de nieuw te bouwen parkeergarage aan het bleekveld. Het pand dient deels...

Kenmerken

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkel met woonruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Status
Verkocht
Opp winkelruimte
200 m²

Omschrijving

Dit woon/winkelpand is gelegen aan het begin van de Weerstraat, nabij de Markt waar o.a. de HEMA is gevestigd. Deze bijzondere winkelstraat kenmerkt zich door een gevarieerd aanbod aan boetiekjes en winkels. De Weerstraat ligt op de route van de hoofdwinkelstraat naar belangrijke parkeergelegenheden zoals Waalkade en de nieuw te bouwen parkeergarage aan het bleekveld. Het pand dient deels gerenoveerd te worden en aangepast aan de huidige wensen en eisen.

Indeling begane grond:
De entree aan de Weerstraat komt direct uit in de winkelruimte. De winkelruimte is smal en diep, achterin de winkelruimte zit een keukenvoorziening. Naast de winkelruimte is een aparte gang aanwezig die middels een trapopgang toegang biedt tot de bovenverdieping.

Indeling eerste verdieping:
De eerste verdieping beschikt over een woonkamer met open keuken, een overloop, toilet en twee slaapkamers, waarvan één slaapkamer die verbonden is met de badkamer. Een trapopgang biedt toegang tot de tweede verdieping. De tweede verdieping betreft een onafgewerkte zolderverdieping die om te bouwen is naar een volwaardige etage.

Aan de achterzijde is er een kleine binnenplaats met een ontsluiting naar het horecaplein.

Bestemmingsplaninformatie:
Weerstraat 17 is gelegen binnen het bestemmingsplan 'Tiel Binnenstad 2010' en aangewezen als 'Centrum-2'.
Hierbinnen vallen de bestemmingen detailhandel, dienstverlening, ambachtelijke bedrijven, ateliers en galeries, horeca in de categorie 1, alsmede wonen, de uitoefening van een aan-huis-verbonden-beroep, bed&breakfast, met een maximum van 2 kamers en 5 bedden.

In het nieuwe bestemmingsplan is vastgelegd dat op de begane grond tevens de functie wonen toegestaan is. De gemeente Tiel heeft namelijk in haar Binnenstadsvisie vastgelegd dat wonen in de Weerstraat weer mogelijk gemaakt moet worden.

Dit pand wordt te koop aangeboden voor de vraagprijs van € 173.000,-.
Eventueel wordt de winkelruimte (begane grond) verhuurd voor een kale huurprijs van € 800,- p/m (excl. btw), G/W/L niet inbegrepen.

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkel met woonruimte
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Opp winkelruimte
200 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
TIEL
Sectie
E
Perceel
4261
Oppervlakte
116 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
 
 
Gemeente
TIEL
Sectie
E
Perceel
4258
Oppervlakte
17 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Foto's