Wat is mijn huis waard?

Eenvoudig weten wat de waarde van jouw huis is? Dat kan bij ons!

Gratis woningwaarderapport

Weerstraat 39 Tiel

Dit bedrijfsobject is verkocht
Bouwjaar
1906-1930
Tiel, Weerstraat 39

Zeer royaal dubbel winkelpand met mogelijkheden voor een of meer bovenwoningen. Het bestemmingsplan geeft mogelijkheden voor zowel wonen als winkel.
Het pand is gelegen in de zeer gevarieerde Weerstraat met zowel winkelruimte, horeca en woningen is tevens via de achterzijde (het Plein) bereikbaar, waardoor het apart ontsluiten van de woonruimte tot de mogelijkheden behoort.

Het vloeroppervlak van de winkel bedraagt totaal circa 240 m, verdeeld over
circa 180 m winkelruimte en circa 60 m magazijnruimte en dagverblijf met pantry, toilet en een nooduitgang naar het achtergelegen Plein.

Vraagprijs 285.000,-- k.k.

Indeling:
Begane grond: entree middels 1 van de 2 toegangsdeuren in het front van de winkel, winkelruimte met een frontbreedte van bijna 7 meter, indien gewenst is het spiltsen in 2 winkel makkelijk realiseerbaar, magazijn, dagverblijf met keuken.
Verdieping: voormalige woonruimte over 2 bouwlagen. Deze ruimte dient geheel gerenoveerd te worden.

Overige:
- Het bestemmingsplan laat herontwikkeling naar volledig wonen toe.
- Gemeentelijk monument.
- Algehele staat van onderhoud: matig.
- Vanuit de achterzijde van de winkel is een overdekte verbinding met Het Plein aanwezig. Het stukje grond aan de zijde van het Plein is bekend met Bodemverontreiniging doch behoeft niet te worden gesaneerd.
- Aanvaarding op korte termijn mogelijk indien gewenst. Het object staat thans leeg.

Dit zeer ruime pand biedt mogelijkheden! Dubbele winkel, separate bovenwoning of meerdere appartementen.Kom kijken en verwonder u over de royale inhoud van dit object.

Locatie:
Tiel is een stad (Hanzestad) en gemeente in de Nederlandse provincie Gelderland. De gemeente telt per 31 mei 2015 41.650 inwoners (bron: CBS) en heeft een oppervlakte van 34,81 km.
Tiel ligt aan de A15 en kan bereikt worden via de N834 en N835. De stad ligt ingeklemd tussen de rivieren de Waal (in het zuiden), de Linge (in het noorden) en het Amsterdam-Rijnkanaal (in het oosten). Tiel fungeert als eindpunt van de spoorlijnen Utrecht - Tiel en Arnhem - Tiel. Tiel heeft sinds 1882 een station aan deze lijnen; sinds 2007 heeft de wijk Passewaaij ook een station aan de lijn Utrecht - Tiel. Verder heeft Tiel een overnachtingshaven voor de binnenvaart.
De mascotte van de stad is Flipje, het fruitbaasje (de stripfiguur van de voormalige lokale jamfabriek De Betuwe). Jaarlijks zijn er in de gehele maand september fruitfeesten, met als hoogtepunten het unieke Fruitcorso en het grootste gratis festival van de EU op de Waalkade. In deze weken trekt Tiel meer dan 200.000 mensen aan uit binnen en buitenland.

De binnenstad van Tiel kent een gevarieerd winkelaanbod van meer dan 200 winkels. Elke donderdag avond is koopavond tot 21.00 uur. Meestal is de eerste zondag van de maand koopzondag.
Alle informatie over de binnenstad vind u op www.winkelenintiel.nl

ALGEMEEN:
Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder het bestemmingsplan 'Binnenstad' en heeft als enkelbestemming 'Centrum - 2'. Dit houdt in dat het perceel bestemd is voor detailhandel, dienstverlening, ambachtelijke bedrijven en ateliers, horeca van categorie 1 en wonen. Voor inzage van het volledige bestemmingsplan van dit pand verwijzen wij u naar de website www.ruimtelijkeplannen.nl. In dit plan zijn een aantal bepalingen opgenomen m.b.t. grootte, ligging en gebruik van het erf, hoofd- en bijgebouwen alsmede van de aangelegen percelen.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Conditie Service kosten
per maand
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Type
Winkel met woonruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte

Oppervlakten en inhoud

Opp winkelruimte
240 m²
In units vanaf
240 m²
Perceel
363 m²

Kadastrale gegevens

Gemeente
Tiel
Sectie
E
Perceel
4254
Oppervlakte
363 m²
Eigendomssituatie
Volle eigendom
Bekijk alle kenmerken

Kaart Weerstraat 39 Tiel

naar Weerstraat 39 Tiel
Op 5 minuten loopafstand Op 5 minuten fietsafstand