Wat is mijn huis waard?

Eenvoudig weten wat de waarde van jouw huis is? Dat kan bij ons!

Gratis woningwaarderapport

Meer beoordelingen

Onze diensten

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek om te kijken of wij bij elkaar passen. Want dié klik, die is belangrijk tijdens deze spannende gebeurtenis in uw leven. Of het nu de verkoop van uw eigen woning betreft, het aankopen van een prachtige nieuwe woning of een NWWI taxatie is, wij vinden het belangrijk om betrokken te zijn. Daarom zult u bij ons ook altijd het gevoel hebben dat u op de eerste plaats komt. Met meer dan 50 jaar ervaring in de makelaardij zijn wij voor u de juiste makelaar.

Neem contact met ons op

Nieuw bij Van Beusichem Makelaars

Van Beusichem makelaars

Al 50 jaar actief als makelaar in Tiel en omstreken! Sinds 1968

Welkom bij Van Beusichem makelaars. Van Beusichem makelaars is een familiebedrijf dat kan bouwen op een lange historie. Wij zijn inmiddels al vijftig jaar actief als makelaar in Tiel en omstreken. Ons makelaars kantoor is gevestigd in Tiel, in het midden van Nederland.

U kunt bij ons terecht voor een aantrekkelijk en divers aanbod koopwoningen. Uiteraard ligt onze belangrijkste expertise op de verkoop van uw woning, maar ook voor de aankoop van uw droomwoning kunt u bij ons terecht. Van Beusichem kan u ook uitstekend van dienst zijn als het gaat om het taxeren van uw woning. Wij voeren al jaren NWWI taxaties uit.

Daarnaast zetten we graag onze kennis op het gebied van promotie voor u in om de verkoopmogelijkheden van uw huis optimaal te benutten. Niet alleen als particulier, maar ook als ondernemer kunt u bij ons terecht.

Van Beusichem makelaars beschikt over gespecialiseerde expertise op het gebied van bedrijfsonroerend goed en taxatie of advisering bij aankoop en verkoop van uw bedrijfspand.

Wij onderscheiden ons door onze kennis- en marktervaring, integriteit, professionaliteit en betrouwbaarheid. Ons werkgebied is onder meer de gemeente Tiel, Buren, Geldermalsen, Culemborg en alle bijbehorende dorpen van deze gemeentes.

Van Beusichem makelaars is lid van de NVM, ingeschreven bij de Stichting VastgoedCert en aangesloten bij de NWWI. Daarnaast zijn wij uiteraard aangesloten bij Funda.

Van Beusichem is uw partner als het gaat om een huis kopen en verkopen in Tiel en omstreken!

Neem contact met ons op

Van Beusichem Makelaars

Wat zeggen onze klanten