Wij helpen u graag bij uw zoektocht naar een fijn thuis en kunnen ons heel goed voorstellen dat dit een spannend aangelegenheid is. Als u advies wilt inwinnen van een onafhankelijke partij die dagelijks met dit bijltje hakt, dan is Van Beusichem Makelaars uw makelaar.
Het zoeken van een nieuwe woning is voor ons een vertrouwde opdracht waar we u graag bij helpen. Ons kantoor is een begrip in de regio en wij kennen het woningaanbod en de lokale markt dan ook erg goed. Of u nu op zoek bent naar een moderne tussenwoning, een ruime twee-onder-een-kap, charmante Betuwe woonboerderij of appartement, wij hebben hier ruim 50 jaar ervaring in.

Het aankooptraject

Hoe pakken wij de aankoop van uw nieuwe thuis aan? Wat ons betreft zijn er twee werkwijzen:

1. Of u zoekt zelf en wij helpen bij de formele zaken.

Als u liever zelf zoekt en alleen hulp nodig heeft bij de formele zaken, dan kunt u zeker bij ons terecht. Wij bieden informatie over woonhuizen/appartementen die wij zelf in de portefeuille hebben of u zoekt zelf via websites zoals Funda. Van Beusichem heeft een breed aanbod van woningen.

2. Of wij begeleiden u van a tot z.

Het is nog veel mooier als wij u persoonlijk kunnen helpen bij het hele zoektraject, van a tot z. Zo vinden we samen het perfecte huis voor u. Uit ervaring weten wij dat het zoeken naar een droomhuis veel te maken heeft met persoonlijke wensen en emoties. Juist daar ligt onze meerwaarde. Wij kunnen als onafhankelijke partij begeleiden en laten daarbij geen emoties meespelen die invloed kunnen op het eindresultaat . Wanneer wij weten wat u wenst, kunnen wij heel gericht voor u gaan zoeken. Dit doen wij door samen met u uw (woon)wensen te inventariseren.

Waar letten wij op bij de aankoop

Bij de aankoop zijn de volgende zaken voor ons belangrijk:
- Wij bezichtigen samen met u de woning
- Wij kijken altijd naar de staat van onderhoud, courantheid, de reële waarde en eventuele belemmerende bepalingen
Heeft u uw keuze gemaakt? Dan onderhandelen wij voor u de prijs en voorwaarden. Onze kracht ligt in u goed op de hoogte houden en open en integer zijn in wat voor u het beste is. Uiteraard verzorgen wij vervolgens de correcte koopakte en begeleiding bij de juridische overdracht en feitelijke levering.

Integriteit voorop

Integriteit staat bij ons hoog in het vaandel als betrouwbare en professionele makelaar. Daarom gedraagt Van Beusichem Makelaars zich altijd volgens de NVM-erecode. Dit betekent dat wij als makelaar of uw verkoopmakelaar zijn of uw aankoopmakelaar. Wij mogen deze rol niet tegelijkertijd vervullen, want dit brengt tegenstrijdige belangen met zich mee. Vanzelfsprekend kunnen wij u wel begeleiden in het vinden van een passende collega-makelaar die de aankoop voor u kan verzorgen.

Kavelaankoop

Er is krapte op de huizenmarkt, dus er willen nog wel eens kavels te koop worden aangeboden. Maar wat komt er allemaal kijken bij de aankoop van een kavel, er is namelijk veel op te letten. Denk aan wat de gemeente voorschrijft en diverse onderzoeken die u eerst moet doen. Van Beusichem Makelaars heeft ervaring in het begeleiden hiervan en helpt u graag.

Vrijblijvende kennismaking

Bent u geïnteresseerd? U kunt altijd contact met ons opnemen voor een vrijblijvend gesprek om te onderzoeken wat we voor elkaar kunnen betekenen. 

Neem contact op