Net zoals de verkoop van uw woning is de aankoop van uw toekomstige woning ook geen dagelijkse aangelegenheid. We kunnen ons dan ook goed voorstellen dat u advies wilt inwinnen van een onafhankelijke partij die al vaker met dit bijltje gehakt heeft. Het zoeken van uw nieuwe woning en een fijn thuis blijft voor ons altijd een uitdagende opdracht. Van Beusichem makelaars kent het woningaanbod in de regio Tiel en zal op zoek gaan naar het juiste huis. Of u nu op zoek bent naar een moderne tussenwoning, een ruime twee-onder-een-kap, charmante Betuwse woonboerderij of bijvoorbeeld een appartement in Tiel. Van Beusichem makelaars is de juiste aankoopmakelaar als het gaat om het kopen van een woning of appartement in Tiel en omstreken. Velen gingen u voor bij het kopen van een huis in Tiel. Kijkt u gerust eens op onze website of op Funda, zoekterm Tiel, voor een actueel overzicht op het gebied van koopwoningen in Tiel en omstreken.

Het aankooptraject

Bij de aankoop van een woning zijn er wat ons betreft twee werkwijzen, wij onderscheiden de volgende:

1. U zoekt zelf.

U kunt dan bij ons terecht voor informatie over woonhuizen/appartementen die wij zelf in portefeuille hebben of u zoekt zelf via websites als Funda. Van Beusichem heeft een breed aanbod als het gaat om huizen die te koop staan in Tiel en Tiel Passewaay.

2. Wij begeleiden u.

Uiteraard kunt u zelf op zoek gaan naar uw nieuwe woning, op Funda is immers veel aanbod te vinden. Maar veel mooier is het als wij u persoonlijk kunnen helpen zoeken naar het perfecte huis. Uit ervaring weten wij dat het zoeken naar uw droomhuis veel te maken heeft met emotie en persoonlijke wensen. Juist daar ligt onze meerwaarde, wij kunnen u als onafhankelijke partij begeleiden zonder dat daar voor ons emoties bij komen kijken. Wanneer wij weten wat u wenst, kunnen we heel gericht voor u gaan zoeken. Samen met u inventariseren wij uw (woon)wensen. Wij houden u vervolgens op de hoogte van het totale huizenaanbod van alle NVM Makelaars in ons werkgebied, die aan deze wensen/eisen voldoen.

Samen met u zullen wij (hierbij optredend in de hoedanigheid als uw makelaar) de woning bezichtigen. Tijdens de bezichtiging kijken wij o.a. naar de staat van onderhoud, de courantheid, de reële waarde en eventueel belemmerende bepalingen. Heeft u, met onze deskundige begeleiding, uw keuze gemaakt, dan onderhandelen wij voor u over de prijs en voorwaarden. Tevens dragen wij zorg voor een correcte koopakte en begeleiden wij u bij de juridische overdracht en feitelijke levering.

Integriteit

Omdat integriteit voor ons hoog in het vaandel staat, gedraagt Van Beusichem makelaars zich te allen tijde volgens de NVM-erecode. Dat betekent voor u dat het belangrijk is om te weten dat als uw droomhuis vindt binnen het aanbod van Van Beusichem makelaars zelf wij u helaas niet kunnen vertegenwoordigen als aankopend makelaar. Dat zou tegenstrijdige belangen teweeg brengen, we zijn immers al de makelaar van de verkoper. Vanzelfsprekend kunnen wij u wel begeleiden in het vinden van een bij u passende collega-makelaar die de aankoop voor u kan verzorgen.

Deeldiensten

Bent u geïnteresseerd? U kunt bij ons altijd een vrijblijvend gesprek aanvragen. Ook is het mogelijk om deeldiensten bij ons af te nemen als u al een droomhuis op het oog hebt. Wilt u meer weten over de aankoop van uw toekomstige woning? Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

CONTACT