Een taxatie voor uw woning kan nodig zijn voor diverse redenen. Zo is een taxatierapport soms nodig voor de financiering van uw woning, of in verband met overlijden, een echtscheiding, onderbouwing van de W.O.Z-waarde. Maar het is ook nodig bij een bedrijfsoverdracht.
Alleen met een vakkundig taxatierapport kunt u er zeker van zijn dat een financiële instantie het taxatie waardeoordeel van uw eigendom accepteert. Dit wilt u met een gerust hart overlaten aan de taxateur.

Gecertificeerd taxateur

Diederik van Beusichem is gecertificeerd taxateur, met een schat aan ervaring in het taxeren van woningen en bedrijfspanden. Met uw keuze voor Van Beusichem Makelaars heeft u gegarandeerd een goed onderbouwd taxatierapport dat gebaseerd is op jarenlange kennis en ervaring van cijfers en de markt.

Aangesloten bij NWWI en VastgoedCert

Diederik van Beusichem is een gecertificeerd taxateur die regelmatig op zijn kennis wordt getoetst. Wij zijn aangesloten bij het NWWI, dat als onafhankelijk landelijk taxatie-instituut opereert. Als lid van de NVM zijn we ook ingeschreven bij het VastgoedCert, het kwaliteitsregister voor makelaars. Zo bent u verzekerd van een gevalideerd en goed onderbouwd taxatierapport dat door iedere financiële  instantie wordt geaccepteerd.

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op.

Wit u direct een taxatie aanvragen? Klik op onderstaande link en u komt op het Taxatieweb aanvraagformulier

Taxatie aanvragen