Uw huis verkopen

Uw huis verkopen is niet iets dat u dagelijks doet en het is dan ook een spannende aangelegenheid. Wat is belangrijk bij de verkoop van uw huis? Uiteraard wilt u uw woning voor een goede prijs verkopen. Maar wellicht vindt u het ook belangrijk dat u uw huis snel verkoopt en dat u een goed gevoel heeft bij de verkooptransactie. Of gaat het u er met name om hoe uw huis te koop staat en dat u vertrouwen heeft in uw verkoopmakelaar. Wat ons betreft hecht u overal waarde aan, dat doen wij namelijk ook. Zo vinden wij als makelaar belangrijk dat we betrokken zijn. In Van Beusichem makelaars vindt u een verkoopmakelaar die met u meedenkt en zoekt naar de beste oplossing om uw woning te verkopen. Van Beusichem is een ervaren en zeer betrokken makelaar in Tiel.

Onze aanpak

Om uw huis zo goed mogelijk te verkopen, hebben we eerst een vrijblijvend gesprek met u om de belangrijkste punten door te nemen. Deze eerste kennismaking is vrijblijvend, net zoals onze indicatie van de vraagprijs en mogelijke opbrengst. Tijdens het gesprek bespreken we met u wat de goede verkoopstrategie voor uw huis is. We bespreken met u hoe de huidige markt zich ontwikkelt, wat de trends van dit moment zijn en uiteraard op welke manier we uw huis in de markt gaan zetten. Na bespreking van deze belangrijke punten komen we samen met u tot een persoonlijk plan van aanpak waar u zich prettig bij voelt en volledig achter staat. Dit plan van aanpak is voor ons de basis voor een succesvol verkoopproces.

Wij zetten alles in om de verkoop van uw woning tot een succes te laten zijn. Wij beschikken over diverse presentatie en promotiemiddelen waarmee we potentiële kopers duidelijk maken hoe bijzonder uw huis is. We laten potentiële kopers inzien wat uw huis aantrekkelijk maakt en waarom de vraagprijs gerechtvaardigd is. Bij voldoende belangstelling gaan we voor u onderhandelen en bedingen voor u de beste verkoopprijs. Van Beusichem makelaars begeleiden u van A tot Z, van het opstellen van de koopovereenkomst tot gang naar de notaris. Zelfs als uw huis definitief verkocht is, staan we u bij voor eventuele nazorg.

Stille verkoop

Stel, u wilt uw huis wel te koop aanbieden, maar u heeft er nog geen haast bij en de buitenwereld hoeft dit ook nog niet te weten, dan noemen we dit een stille verkoop. Regelmatig worden we benaderd door klanten die in eerste instantie hun huis of bedrijfspand op discrete manier onder de aandacht willen brengen. Samen met u bespreken we hoe we uw woning in de stille verkoop nemen. Kiest u voor een verkoop die niet zichtbaar is voor de buitenwereld of promoten we uw woning selectief. Wij raadplegen dan ons netwerk en kijken of er potentiële kopers tussen zitten. Neem contact met ons op en wij bespreken met u hoe wij uw pand het beste in stille verkoop onder de aandacht kunnen brengen.

Neem contact op