Een goede presentatie van uw woning is ontzettend belangrijk. Bij Van Beusichem Makelaars hebben wij passende en stijlvolle presentaties. Wij kijken naar wat bij uw huis past en waar u zich prettig bij voelt. Wij zetten hiervoor de volgende middelen in:

Funda

Als NVM makelaar maken wij gebruik van Funda. Dat is dé website waar kopers naar hun droomhuis zoeken. Wij maken op Funda gebruik van prominente plekken om uw huis zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren. Op deze manier halen wij alles uit Funda dat mogelijk is.

Plattegronden

Wij kunnen voor uw woning een plattegrond maken. Dat geeft, in combinatie met goede foto’s, potentiële kopers meer informatie over de woning. De plattegrond komt in de verkoopbrochure van uw huis, wordt toegevoegd aan Funda en komt op onze eigen website te staan. Daarnaast is er ook een mogelijkheid voor potentiële kopers om de plattegronden op Funda in 3D weer te geven. Dat geeft een nog beter beeld van uw woning.

Fotografie

Één beeld zegt meer dan duizend woorden. Een steeds groter deel van onze samenleving is tegenwoordig beelddenker in plaats van woorddenker. En we zijn ook gewend om overal foto’s van te kunnen zien. Daarom is een goede fotopresentatie van uw woning een vereiste om potentiële kopers te enthousiasmeren.  Het is belangrijk om voor een woning vakfotografen te gebruiken, die weten als geen ander het beste van uw huis te tonen. Van Beusichem werkt samen met professionele fotografen, maar wij kunnen ook zelf fotografie doen. Deze foto’s verwerken we uiteraard in onze digitale verkoopbrochures, Funda en op onze eigen website. 

Woonvideo

Wilt u echt onderscheidend zijn en een unieke presentatiemogelijkheid toepassen, maak dan gebruik van onze woonvideo. Dat is een korte film van uw huis van circa 5 minuten. Met zowel opnames van binnen als van buiten, maar ook van bovenaf. Een woonvideo gaat net weer een stapje verder dan een mooie fotopresentatie en geeft de kopers een zeer realistisch beeld van uw woning. Het is alsof ze er zelf doorheen lopen. Bij iedere film bestaat de mogelijkheid dat wij als makelaar een toelichting geven op uw huis zodat het ook gelijk informatief is.

Website vanbeusichem.nl

Onze website van Van Beusichem Makelaars voldoet aan de laatste online trends en wensen van de gebruiker. Een website moet goed vindbaar en zichtbaar zijn. En voor de bezoeker snel de benodigde informatie bieden. Op onze website vinden potentiële kopers en verkopers snel het beschikbare aanbod en is het eenvoudig contact met ons te leggen. Uw woning of bedrijfspand staat op een aantrekkelijker manier gepresenteerd met alle informatie die de potentiële koper nodig heeft.

Mond-tot-mond reclame

Nog een belangrijke troef, en misschien wel de belangrijkste, die wij in handen hebben is ons netwerk. Oftewel mond-tot-mond reclame. Wij hebben inmiddels veel tevreden klanten en ambassadeurs die ons als makelaar aanbevelen en daar zijn wij ontzettend trots op. Onze ervaring leert dat referenties een belangrijke manier zijn om uw woning of bedrijfspand aan de man te brengen. Wilt u lezen hoe tevreden onze klanten zijn, klik dan hier

Enthousiast geworden? Kom met ons in contact.

Neem contact op