Een goede presentatie van uw woning is misschien wel het meest belangrijke en wellicht tastbare wat wij als makelaar kunnen doen bij de verkoop van uw woning. Van Beusichem makelaars onderscheidt zich door een stijlvolle en passende presentatie. Om u zo goed mogelijk te ondersteunen en om de juiste snaar bij potentiele kopers te raken, hebben we diverse instrumenten die we kunnen inzetten om de woning in de markt te zetten.

Plattegronden

Wij beschikken over de mogelijkheid om van uw huis een plattegrond te maken. In combinatie met goede foto’s geeft een plattegrond de potentiele kopers meer informatie over de woning. De plattegrond van uw woning verwerken we in de digitale verkoopbrochure en wordt toegevoegd op Funda en onze eigen website. Daarnaast bestaat de mogelijkheid voor potentiele kopers om de plattegronden op Funda in 3D weer te geven.

Fotografie

Eén beeld zegt meer dan duizend woorden. Een steeds groter deel van onze samenleving is beelddenker in plaats van woorddenker. Een goede fotopresentatie van uw woning is daarom zeer belangrijk. In de basis laten wij de foto’s van uw woning door een vakfotograaf maken. Van Beusichem makelaars werkt samen met professionele fotografen die deze presentatie kunnen verzorgen. Eventueel kunt u er ook voor kiezen om de foto’s door ons zelf te laten maken. Deze foto’s verwerken we uiteraard in onze digitale verkoopbrochures of plaatsen we op onze eigen site en op Funda.

Woonvideo

Wilt u echt onderscheidend zijn en een unieke presentatiemogelijkheid van uw woning dan is een woonvideo aan te raden. De woonvideo is een korte film van uw woning van ca. 5 minuten, met zowel opnames van binnen als van buiten. Een dergelijke film gaat net weer een stapje verder dan een fotopresentatie en geeft de potentiele kopers een zeer realistisch beeld van uw woning. Het is alsof men als het ware door uw woning heen loopt. Bij iedere film bestaat de mogelijkheid dat wij als makelaar een toelichting op de woning geven zodat het ook nog informatief is.

Moderne website

Van Beusichem makelaars beschikt over een website die voldoet aan de laatste trends en wensen van de gebruiker. Een website dient vooral goed gevonden te worden en voldoende zichtbaar te zijn. Op de website van Van Beusichem makelaars  vindt u wie wij zijn, welke diensten wij aanbieden en uiteraard is ons gehele woning- en bedrijfsaanbod erop terug te vinden. Een moderne, overzichtelijke en heldere presentatie van uw woning, daar staat onze website voor. We houden de website regelmatig bij zodat deze blijft voldoen aan de eisen van de huidige tijd.

Woningstyling

Soms blijkt dat een woning ondanks alle inzet moeilijk te verkopen is. Wellicht ligt de oorzaak hiervan bij de uitstraling en de inrichting van de woning. Wij werken samen met specialisten die exact weten wat te doen om een woning juist wel weer aantrekkelijk te maken voor potentiële kopers. Deze specialisten maken een gepast inrichtingsplan en weten vaak precies wat de sterke punten van de woning zijn. Vaak is het de kunst van het weglaten door meubels te verwijderen of het creëren van meer licht en ruimte door de muren een lichte kleur te geven.

Mond-tot-mond reclame

Nog een andere belangrijke troef die wij als makelaar in handen hebben, en misschien wel de belangrijkste, is dat wat we met een mooi woord mond-tot-mondreclame noemen. Want naast onze eigen verkoopmarketing en reclame, hechten we veel waarde aan mond-tot-mond reclame. Inmiddels hebben we diverse ambassadeurs waaronder vele tevreden klanten en onze ervaring leert ons dat dit een niet te onderschatten manier is om een woning aan de man te brengen. Uiteindelijk draait het ook in ons vak in de eerste plaats om u, om de mensen.