De zakelijke markt is duidelijk een totaal ander vakgebied dan de particuliere huizenmarkt. Bent u van plan om commercieel vastgoed aan te kopen, te huren, verhuren of verkopen? Dan is de specialistische kennis van Van Beusichem Makelaars van groot belang. Wij hebben jarenlange ervaring met de markt van bedrijfsonroerend goed, afgekort met BOG. Voor de BOG is markt is kennis van bedrijfspanden, bedrijfsterreinen, bouwtechnische keuringen, BOG taxaties, fiscaliteit en herinvesteren nodig. Daarnaast dient een BOG makelaar goed te kunnen praten met vertegenwoordigers van bedrijven, winkels, beleggers, projectontwikkelaars, gemeenten of MKB’ers. Het is dus duidelijk een specialistisch vak, dat Van Beusichem Makelaars goed verstaat.

Dienstverlening op maat

Van Beusichem Makelaars is één van de weinige BOG Makelaars in de regio, die daarnaast ook actief is in de particuliere markt. Als BOG makaar zijn wij aangesloten bij de NVM/Bedrijfsmakelaardij en jaarlijks houden wij hiervoor onze kennis up-to-date. Er kan namelijk een hoop wijzigen in regel- en wetgeving die wel van belang is. Maar denk ook aan marktontwikkelingen en juridische en fiscale aspecten van de BOG. Van Beusichem Makelaars bemiddelt graag bij aanschaf of verkoop van winkels, bedrijfshallen, bouwgronden of overige beleggingsprojecten.

BOG taxaties

Ook voor taxaties van bedrijfsonroerend goed kunt u bij Van Beusichem makelaars terecht. Wilt u hier meer over weten of direct een taxatie aan vragen? Neem contact met ons op en wij helpen u graag.

Neem contact op