De zakelijke vastgoed markt is duidelijk totaal anders dan de particuliere woningmarkt. Bent u van plan om commercieel vastgoed aan te kopen, te verkopen, te huren of verhuren, dan is de specialistische kennis van een makelaar in bedrijfsonroerend goed (BOG) van groot belang. Van Beusichem makelaars heeft al jarenlang ervaring met de markt van het BOG. Voor de BOG markt is kennis van bedrijfspanden, bedrijfsterreinen, bouwtechnische keuringen, BOG taxaties, fiscaliteit en herinvesteren nodig. Daarnaast dient een BOG makelaar goed te kunnen praten met vertegenwoordigers van bedrijven, winkels, beleggers, projectontwikkelaars of MKB’ers. Het is dus duidelijk een specialistisch vak.

Dienstverlening op maat

Van Beusichem makelaars is één van de weinige BOG makelaars van de regio, we zijn al jaren aangesloten bij de NVM / Bedrijfsmakelaardij en jaarlijks houden we onze kennis hierover up-to-date.

Deze markt is immers volop in beweging en vereist continue studie en kennis van de nieuwste wet- en regelgeving, alsmede van de juridische en fiscale aspecten van BOG. Van Beusichem makelaars bemiddelt graag bij aanschaf of verkoop van winkels, bedrijfshallen, bouwgronden of overige beleggingsobjecten.

BOG taxaties

Naast makelaar in BOG zijn we ook gespecialiseerd in taxaties van BOG. Met onze kennis kunnen we u verzekeren dat u een gevalideerd taxatierapport krijgt dat door iedere (financiële) instantie geaccepteerd wordt. Naast dat we lid zijn van de NVM, zijn we ook ingeschreven bij Stichting VastgoedCert en aangesloten bij het NWWI, een onafhankelijk en landelijk taxatie-instituut.