't langst actief in de regio

Diederik: "Wij bestaan 50 jaar! Het eerste makelaars/assurantie kantoor van Tiel werd opgericht door mijn vader John van Beusichem. Nadat hij meer dan 40 jaar vol overgave actief is geweest in de makelaardij heb ik, na enkele jaren met mijn vader te hebben samengewerkt, het makelaarsstafje in 2008 overgenomen. Het kantoor heet sindsdien Van Beusichem Makelaars". 

Win een ballonvaart!

U heeft onze flyer waarschijnlijk al voorbij zien komen in uw brievenbus, maar wij hebben sinds afgelopen weekend een leuke actie omdat wij 50 jaar bestaan. Zet u uw woning in de zomermaanden bij ons te koop? Dan maakt u kans op een ballonvaart boven uw woning óf toekomstige woning! Deze ballonvaart neemt u vanuit de lucht mee en laat u de mooiste plekjes van de omgeving zien. Dat is toch een unieke ervaring?

Durft u het aan?

Onze recensies

Wij zijn trots op onze recensies van de afgelopen maanden. Hieronder een klein overzicht van deze positieve reviews.

- "Alles werd keurig geregeld. We wisten ver genoeg van te voren dat we kijkers kregen. Wij zijn zeer tevreden".

- "Zeer prettige samenwerking. Op tijd informatie verkregen en er op kunnen vertrouwen dat het allemaal goed zou komen".

- "Ontzettend fijne makelaar. Onze woning was binnen 1 maand verkocht".

- "De makelaar is een rustige, toegankelijke man. Zonder opsmuk. Ik kon met mijn vragen altijd bij hem terecht".

Wilt u meer weten over het 50-jarig bestaan van ons kantoor? Of over de ballonvaartactie? U leest alles op onze site, onder het kopje 'over ons' of de 'algemene voorwaarden'. Wij zien u graag snel tegemoet!